В НУ «Львівська політехніка» відкриють магістерську програму з управління ОТГ.

 

У «Львівській політехніці» у співпраці з Львівською облдержадміністрацією відкриють магістерську програму «Публічне управління об’єднаними територіальними громадами», повідомив перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський, інформує прес-служба адміністрації.

 

Вибірковий блок «Публічне управління об’єднаними територіальними громадами» спрямований на допомогу державним службовцям та службовцям органів місцевого самоврядування в підвищенні їхньої кваліфікації, стажування та професійного росту. 

 

«Ми маємо досвід такої підготовки. Цьогоріч ми вперше у межах цієї спеціальності розробили нову освітню програму, що передбачає підготовку фахівців з публічного управління об’єднаними територіальними громадами», – зазначив проректор з науково-педагогічної роботи НУ «Львівська політехніка» Олег Давидчак.

 

Програма розрахована на 30 місяців підготовки, є вечірня та заочна форми навчання.

 

НУ «Львівська політехніка» співпрацює з Вищою професійною школою державного управління Тюрингії (Німеччина), а відтак у слухачів курсу буде можливість навчатися за кордоном.

 

«У нашій навчальній програмі передбачено безкоштовне стажування в Німеччині, зокрема у місцевих вишах, де студенти зможуть здобути безцінний досвід. Але найголовніше – незабутній міжнародний досвід», – наголосив завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Назар Подольчак.

 

На території Львівської області діє 35 об’єднаних територіальних громад. Реформа децентралізації на Львівщині триває.

27.03.2018