Бойовики стріляють зі всіх напрямків – один військовик загинув.

 

Минулої доби проросійські екстремістські загони 44 рази відкривали вогонь по українських позиціях в районі проведення АТО.

 

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, зокрема, на донецькому напрямку із 120 мм мінометів агресор обстріляв українські оборонні укріплення в Опитному, Лебединському та Широкиному, а з мінометів 82 калібру й танка вів вогонь поблизу Пісків.

 

Також 82 мм міномети ворог застосував по оборонцях Талаківки, гранатомети різних систем – по захисниках Авдіївки, Богданівки, Новотроїцького, Водяного, шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети – по наших позиціях ЗСУ в районі Верхньоторецького та Павлополя.

 

З панцеромобілів окупанти вели вогонь по силах АТО біля Гнутового, а зі стрілецької зброї – неподалік від шахти Бутівка, Кам’янки, Мар’їнки та Красногорівки.

 

На луганському напрямку зафіксовано 2 обстріли – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні позиції українських військових в Новгородському, а з великокаліберних кулеметів – поблизу Троїцького.

 

"На жаль, унаслідок ворожого вогню один український захисник загинув. Ще один воїн отримав бойову травму. Його оперативно доправили до лікувального закладу та надали медичну допомогу", – йдеться у повідомленні.

 

26.03.2018