Понад тисячу львів'ян виконали Гімн України на площі Ринок.

 

З нагоди 153-ї річниці виконання Гімну України понад тисячу містян заспівали славень на площі Ринок у Львові, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Співали вокалісти Львівського муніципального хору «Гомін» спільно з молоддю – студентами, курсантами і пластунами, представниками громадських організацій та влади, міським головою Львова і працівниками ради, освітянами й духовенством. Долучився також до спільного виконання Гімну заступник міністра молоді та спорту України, який перебуває у Львові.

 

Цьогоріч для події виготовили спеціальний великий прапор завдовжки 18 метрів.


Масове виконання Гімну України на площі Ринок у Львові. Фото: ЛМР

 

«Вже стало традицією міста Львова щороку спільно зі студентами, молоддю, громадськими організаціями, активістами, пластунами збиратись на цій площі і спільно виконувати повну версію Державного Гімну України. Цього року ми вирішили виготовити спеціальний великий прапор, який має довжину 18 м. Прапор і Держаний Гімн є нашими символами, вони для нас важливі і закладені в нашому генетичному коді», – розповіла Марія Пилипчук, виконувачка обов’язків начальника управління внутрішньої політик ЛМР.

 

У міськраді додали також, що заступник міністра молоді та спорту України взяв участь в офіційному нагородженні переможця національного конкурсу «Молодіжна столиця України» 2018 року м. Львова, а також зустрівся з молоддю.

12.03.2018