Олег Синютка претендує на звання «Людина року».

 

Загальнонаціональна програма «Людина року» повернула номінацію регіонального лідера. Серед трьох претендентів на здобуття премії в цій номінації – голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, інформує прес-служба Львівської ОДА.

 

«Я репрезентую найкращий регіон – Львівщину. І ми маємо чим пишатися: Львівщина – не тільки аргарний, а й промисловий регіон. Торік створили понад 8 тисяч робочих місць – це люди, які не виїхали на заробітки, а залишились із сім’ями і мають можливість працювати і заробляти вдома. Я гордий від того, що європейські компанії переносять своє виробництво у наш регіон. Ми створили маленьку модель, яку варто мультиплікувати на всю Україну: щотижня на Львівщині відкривається два нових виробництва. Серед них і великі – на 2–3 тисячі робітників, і невеличкі – на 30–40 чи на 200 людей. І ці маленькі підприємства для мене не менш важливі, аніж потужні великі виробництва», – прокоментував висування на номінацію Олег Синютка.

 

Лауреатами номінації стали також голова Київської ОДА Олександр Горган та голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

 

Загальнонаціональна програма «Людина року» передбачає присудження титулу «Людина року» в Україні за професійні і суспільно значимі досягнення. Програма заснована в 1995 році.

06.03.2018