У міськраді створили комісію, що розглядатиме правопорушення на об’єктах історичної спадщини.

 

Сьогодні, 2 березня, виконавчий комітет Львівської міськради ухвалив рішення «Про створення адміністративної комісії при виконавчому комітеті ЛМР». Комісія розглядатиме питання правопорушень на об’єктах історичної спадщини Львова, інформує прес-служба ЛМР.

 

Очолить комісію заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

 

«Ця комісія буде розглядати винятково адміністративні спори про адміністративні правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини. Головуючим комісії буде Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку. Також розроблено Положення про адміністративну комісію», – доповів Мирослав Гавриляк, заступник директора юридичного департаменту.

 

Положення про адміністративну комісію напрацьоване спільно з управлінням охорони історичного середовища ЛМР, зазначив Андрій Москаленко.

 

«Це один з кроків щодо посилення, якщо здійснюється неправомірний акт – незаконні роботи на фасадах, вікнах, брамах та на усіх елементах, які є старовинністю міста, – до скорочення терміну для виявлення порушення та покарання за його вчинення», – додав Андрій Москаленко.

02.03.2018