На ремонт і будівництво соціальних об’єктів області цьогоріч витратять майже 150 млн грн.

 

Сьогодні, 30 січня, Львівська обласна рада затвердила перелік капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення з 66 пунктів, спрямувавши на реалізацію цих проектів у 2018 році з бюджету розвитку 148,8 млн грн, інформує прес-служба Львівської обласної ради.

 

Перелік об’єктів, що будуватимуть і ремонтуватимуть цього року, охоплює галузі охорони здоров’я, освіти, соціального захисту, культури, спорту.

 

За словами голови комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Олега Домчака, загалом цього року бюджет розвитку передбачає 174 млн грн – це рекордна сума за останні роки в обласному бюджеті.

 

«Майже третина цих коштів піде на галузь охорони здоров'я. Цим підтверджуємо, що хочемо покращити надання медичних послуг у наших установах, а це – закупівля карет швидкої допомоги, медобладнання, реконструкції приміщень. Плануємо продовжити системно фінансувати не лише об’єкти територій, а й загальнообласні. Таким чином ми покращуємо стан будівель, умови перебування мешканців Львівщини в установах різних галузей, а також сприяємо наданню там якісних послуг», – додав Олег Домчак.

30.01.2018