Абоненти «Київстару» отримали можливість телефонувати на короткий номер гарячої лінії міста.

 

З 11 грудня абоненти мобільного оператора «Київстар» можуть безкоштовно телефонувати на короткий номер гарячої лінії 1580, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

«Відділ "Гаряча лінія міста", будучи невід’ємною ланкою взаємодії між міською владою, відповідними службами та громадою міста, також надає важливу соціальну підтримку, щоденно обслуговуючи сотні дзвінків мешканців нашого міста. Тому співпраця з мобільними операторами є дуже важливою, щоб мешканець міг у будь-який час знати про те, що якщо є проблема – він може одразу розповісти про неї, зателефонувавши на "Гарячу лінію міста". Тому ми надіслали листи до трьох найбільших мобільних операторів: Лайфселл, Київстар та Vodafone, щоб вони підключилися до соціального проекту і надали можливість мешканцям, які є абонентами компанії, телефонувати на "Гарячу лінію міста" за скороченим номером 1580 з мобільного телефону», –.розповіли у департаменті адміністративних послуг Львівської міської ради.

 

Там додали, що на «Гарячу лінію міста» надходить щомісячно понад 60% дзвінків з мобільних телефонів.

 

Впродовж січня-жовтня 2017 року до кол-центру надійшло 211 853 дзвінків від мешканців. Зареєстровано за період січня-липня всього 53 470 звернень. Щодня кол-центр опрацьовує близько 1 тис. дзвінків, тривалість обробки одного дзвінка становить 74 секунди.

 

«Гаряча лінія міста» – міська багатоканальна телефонна служба, зателефонувавши на яку, мешканець міста може отримати потрібну консультацію і швидке реагування на свої скарги, проблеми чи зауваження цілодобово і без вихідних. 

 

Влітку кол-центр повністю перейшов на нове програмне забезпечення, що дозволило якісно організувати прийом звернень і їх виконання.

12.12.2017