Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав 2 нові машини швидкої допомоги, закуплені за кошти обласного бюджету, передає Дивись.Інфо.

 

Вартість кожного автомобіля становить близько 2 млн грн.

 

«Завдяки тим рішенням, що були ухвалені на сесії Львівської облради, сьогодні ми маємо два автомобіля, що відповідають всім сучасним вимогам. До кінця року внаслідок перевиконання бюджету буде закуплено ще два автомобілі», – сказав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

 

За його словами, на сьогодні міська станція обладнана 58 автомобілями.

 

«Ми сподіваємося, що на наступний рік ми зможемо не тільки збільшити кількість автомобілів, але й зможемо оснастити всі наявні автомобілі додатковим обладнанням», – додав голова ЛОДА.

 

Як повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк, наступного року, можливо, буде виділено велику суму коштів для придбання нових автомобілів.

 

«Це не покриє всі потреби нашого міста і області, але це перший крок. Ми вже почали активно працювати над бюджетом на 2018 рік. Також ми спільно з ОДА працюємо над реформуванням нашого комунального майна», – зазначив Володимир Гірняк.

 

Водночас директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак заявила про потребу водіїв для швидких.

 

«В нас є проблема з кадровим забезпеченням – приблизно 60 вакансій водіїв», – заявила Ірина Микичак.

14.11.2017