У поліклініках міста встановлюють нові рентген-апарати.

 

У Львові у 2-му поліклінічному відділенні 6-ї міської поліклініки встановили сучасний рентген-кабінет для обстежень із цифровим обладнанням. І вже до кінця року, зі слів начальника управління охорони здоров’я міста Володимира Зуба, сучасні рентген-апарати встановлять ще й у лікарні швидкої медичної допомоги та у трьох найбільших міських комунальних поліклініках – 2-й, 4-й та 5-й.

 

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

 

«Цього року ми з бюджету розвитку передбачили кошти на придбання 5-ти рентген-апаратів на загальну суму 20 млн грн. Сьогодні ми презентували перший встановлений апарат у Винниках. І пацієнти, і лікарі задоволені роботою апарату, якість знімків добра.

 

Окрім того, зараз монтуються чотири рентген-апарати в закладах охорони здоров’я міста Львова. Зокрема, один дороговартісний апарат встановлюємо в лікарні швидкої допомоги для  того, щоби обстежувати пацієнтів, які туди поступають у невідкладному порядку з гострими, складними травмами. А також три рентген-апарати встановлюємо в наші найбільші поліклініки – це поліклініка на Сихові, на вул. Симоненка і на вул. Виговського. Зараз монтуємо апарати, потім навчатимемо персонал, і до кінця листопада  вони мають запрацювати»,  – розповів Володимир Зуб.

07.11.2017