На посаду керівника управління транспорту претендують двоє кандидатів.

 

«На сьогодні в нас є два кандидати для участі в конкурсі на посаду керівника управління транспорту. Це – Николишин Оксана Михайлівна та Пітула Віталій Олександрович. Конкурсна комісія буде засідати, розгляне документи і ухвалить рішення щодо їхньої подальшої участі в процедурі конкурсу, тому що вони не зовсім відповідають тим вимогам, які зазначені в оголошенні», – розповіла керівниця управління персоналом ЛМР Оксана Блавацька, інформує ЛГ.

 

За словами чиновниці, у кандидатів має бути профільна освіта «автомобілі та автомобільне господарство» та досвід керівництва колективом, що займається транспортом. Додаткова вимога – освіта у сфері державного управління, що передбачається законодавством. Однак в Оксани Николишин немає відповідної профільної освіти, а Віталію Пітулі бракує управлінського досвіду.

 

Тож питання допуску обох кандидатів до конкурсу розглядатиме конкурсна комісія. Щоправда, коли саме вона засідатиме, наразі невідомо.

 

Сам конкурс матиме два етапи – письмовий іспит та співбесіда.

 

«Те, що взяти участь у конкурсі на посаду зголосилось лише два кандидати може свідчити, що нема фахівців у даній галузі, які були б готові взяти на себе таку відповідальність та обсяги роботи. Або про те, що кандидатам не підходять вимоги, які висуває міська рада. Хоча ніхто нам дуже і не телефонував. Два кандидати подали документи – і все», – пояснює Оксана Блавацька.

 

Як зазначають в управлінні персоналом, новий керівник львівського управління транспорту матиме оклад 5820 грн.

30.10.2017