Обласна рада збереться на позачергову сесію наступної середи.

 

У середу, 25 жовтня, депутати Львівської обласної ради зберуться на позачергову сесію. Відповідне рішення ухвалене під час засідання президії облради, інформує ЛП.

 

У порядку денному буде 8 питань: щодо внесення змін до обласних програм та показників обласного бюджету, інформація щодо ситуації після обвалу карстових порід у Стебнику й інші.

 

Депутати сподіваються, що на засіданні будуть присутні директор ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал"», а також начальник Регіонального відділення Фонду держмайна України у Львівській області.

 

Як пояснив голова обласної ради Олександр Ганущин, питання змін до показників обласного бюджету за результатами дев’яти місяців – основне, через нього, власне, і скликають позачергову сесію.

 

«До середи мають пройти засідання у всіх профільних комісіях, які розглядатимуть подані обласною адміністрацією зміни до кошторису, доповнять своїми, щоби в понеділок була завершальна – бюджетна, котра розгляне підсумки всіх решти, щоб ми належним чином розглянули головне питання, через яке скликається сесія», – наголосив голова ЛОР.

 

Також під час позачергової сесії мають розглянути питання щодо надання в оренду нежитлових приміщень під їдальну на першому поверсі облради, оскільки термін договору оренди вже завершився.

19.10.2017