Директорка департаменту міжнародного співробітництва ОДА написала заяву на звільнення.

 

Директорка департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації Поліна Лі написала заяву на звільнення, повідомила директорка департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА Ольга Березюк, передає Zaxid.net.

 

«Поліна Лі написала заяву на звільнення. Однак наразі я не знаю, чи підписав голова ЛОДА Олег Синютка цю заяву і чи збирається це робити», – сказала Ольга Березюк.

 

Написанню заяви передував випадок, що трапився ще 14 жовтня. Тоді приблизно о 3 год. львівські патрульні затримали BMW X1, за кермом якого була Поліна Лі. Алкотестер показав, що у її крові було 1,25 проміле алкоголю.

 

Пізніше сама чиновниця написала про своє затримання у Facebook та назвала наклепом інформацію про те, що вона була п'яною за кермом авто. Поліна Лі стверджувала, що алкотестер патрульних був несправний.

 

Учора, 17 жовтня, з’явилися висновки токсикологічного дослідження: на момент забору крові о 05:20 14 жовтня, тобто за більш ніж дві години після затримання, в крові Поліни Лі було 0,95 проміле алкоголю.

 

Як повідомляв Z, минулого року подібна історія трапилась із головою Жовківської РДА Надією Щур, проте Олег Синютка не підписав її заяви на звільнення.

18.10.2017