Сьогодні у Ратуші обговорюватимуть редизайн логотипу міста.

 

Відділ промоції Львівської міської ради сьогодні, 14 вересня, проводить обговорення нової пропозиції редизайну промоційного логотипу міста. До участі в обговоренні запрошують усіх, хто працює з візуальним контентом, інформує прес-служба Львівської міської ради.

 

Обговорення триватиме з 17.30 до 18.30 у малій сесійній залі Львівської міської ради (пл. Ринок, 1, 2 поверх, к. 230).

 

«У 2007 році місто отримало промоційний логотип та гасло «Львів – відкритий для світу». Протягом історії місто змінювалося – і змінювалися уявлення про нього, а отже, еволюціонували меседжі та візуальні символи, що асоціювалися з містом. Для розробки майбутніх промоційних кампаній міста необхідна адаптивність промоційного логотипу до різних меседжів про місто для різних цільових аудиторій (майбутніх туристів, інвесторів та мешканців міста і тих, хто живе та працює в місті сьогодні).

 

Саме тому відділ промоції Львівської міської ради проводить обговорення нової пропозиції редизайну промоційного логотипу міста. Думки «креативного класу» міста щодо редизайну логотипу є важливими, тож просимо професійні середовища Львова долучитись до спільного творення бренду міста», – ідеться у повідомленні.

 

Для участі в обговоренні потрібно заповнити коротку реєстраційну форму для можливості зворотного зв'язку та подальшої комунікації.

14.09.2017