Старе трамвайне депо на вул. Сахарова віддали в оренду компанії «Lem Station».

 

Колишнє трамвайне депо на перетині вулиць Сахарова, Героїв Майдану та Вітовського у Львові передадуть компанії «Lem Station» в оренду на 50 років, передає Дивись.Інфо.

 

За чотири роки компанія має перетворити колишнє депо на інтелектуально-розважальний центр.

 

«Зовнішній простір лишається непорушним. Це була умова міста – не руйнувати приміщень, а провести їх реставрацію. Один з ангарів стане простором подій. У ньому відбувався LvivMozArt. Середній ангар – це місце для роботи з коворкінгами. Також тут обладнають місце, де можна буде попити кави. В окремому приміщенні буде виставковий зал, планують облаштувати майстерні для IT, урбаністів, дизайнерів легкої промисловості. Окремо буде дитячий центр: наприклад, якщо батьки працюють у дорослій частині, тут можна буде залишити дітей і вони займатимуться своїми справами», – розповіла начальниця управління інвестицій та проектів ЛМР Ольга Сивак.

 

«Lem Station» обіцяють основні роботи завершити за два роки та поступово здавати об’єкт в експлуатацію. Ще півроку компанії потрібно на розробку технічної документації.

 

За попередніми розрахунками, необхідна інвестиція – від 5 до 7 мільйонів доларів.

 

Компанія платитиме 5% у бюджет міста від оціночної вартості цього об’єкту щороку. Яка це точно сума, Ольга Сивак не зазначила, бо, за її словами, не мала «розрахунків під рукою».

 

Серед засновників компанії «Lem Station» – Тарас Добрянський, Олег Дрінь, Марк Зархін, Тарас Кицмей, Дмитро Косарєв, Олег Мацех.

06.09.2017