5 місцевих військових поїдуть на Ігри Нескорених у Канаду.

 

Вже 6 вересня розпочнеться завершальний навчально-тренувальний збір національної збірної команди поранених військовиків України, що відбудеться в Києві.

 

А 21 вересня команда з 28-ми бійців, п’ятеро з яких – зі Львівщини, вирушить на «Ігри Нескорених» у Торонто (Канада), що триватимуть протягом 23–30 вересня, повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

 

Всього до національної команди увійшли 28 учасників – 15 ветеранів та 13 військовослужбовців Збройних сил.

 

У складі збірної команди України будуть представлені й п’ятеро воїнів зі Львівщини, члени основного складу: Катерина Михайлова, Сергій Калитюк, Роман Панченко та Дмитро Сидорук; а в резервному складі – Дмитро Афанасьєв.

 

У складі української делегації вирушать і двоє тренерів армійського спорту Львівщини: Леся Шах (стрільба з лука), Володимир Латишевський (пауерліфтинг).

 

До програми «Ігор Нескорених–2017» увійшло 12 адаптованих видів спорту: стрільба з лука, легка атлетика, гольф, волейбол сидячи, пауерліфтинг, велоспорт, плавання, автоспорт, веслування на тренажері, теніс на візку, регбі у візку, баскетбол у візку. Змагання передбачено для чоловіків та для жінок.

05.09.2017