Суд заарештував майно Насалика за позовом Димінського.

 

Печерський суд Києва заарештував квартиру та житловий будинок міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика за клопотанням бізнесмена, президента футбольного клубу "Карпати" (Львів) Петра Димінського.

 

Про це йдеться в матеріалах суду, на котрі покликаєтья аґенція "Українські новини".

 

Таке рішення ухвалене за позовом про стягнення заборгованості з Насалика за договором позики (сума заборгованості в рішенні суду не зазначена) – Димінський подав заяву про забезпечення позову, в якій просив заарештувати нерухомість Насалика, а саме: квартиру площею 287,7 кв. м в Києві, житловий будинок площею 561,4 кв. м та земельну ділянку (1 510 кв. м) в Козині (Київська область).

 

Суд частково задовольнив клопотання Димінського і наклав арешт на квартиру та житловий будинок. Термін дії рішення суду – до 26 липня 2020 року.

 

Згідно з повідомленнями ЗМІ, в 2014 році Насалик позичив 3,3 млн доларів.

 

Раніше Насалик і Димінський були бізнесовими та політичними партнерами. Бізнесмени налагоджували справи у паливній сфері, а в політиці мали кілька спільних авантюр: разом виходили з Ющенківської фракції "Наша Україна" у 2002 році, потім бували у лавах "реґіоналів", намагалися розвивати виборчий проект "ЕКО + 25%".

 

16.08.2017