Radio Skovoroda оголосило про запуск Radio Mozart.

 

У Львові оголосили про запуск нового Radio Mozart, де можна послухати класичні твори різних епох та насолодитися творчістю минулого, інформує команда фестивалю LvivMozArt, передає ЗіК.

 

Окрім класичної музики, слухач почує про основні анонси та новини фестивалю класичної музики LvivMozArt, що триватиме у Львові з 18-го до 25 серпня і буде присвячений молодшому синові видатного композитора Францові Ксаверу Моцарту. Останній у 1808–1838 рр. жив у Львові й активно творив музичне середовище міста. Він заснував хорове Товариство святої Цецилії, яке стало, по суті, першою музичною спілкою міста, так долучивши Львів до грона важливих європейських музичних центрів.

 

«Команда LvivMozArt спільно з командою Radio Skovoroda оголошує про запуск Radio Mozart – радіо, яке, без сумніву, стане найкращою знахідкою для всіх шанувальників класичної музики», – повідомили організатори фестивалю.

 

Під час самого фестивалю LvivMozArt презентують твори, які в архівах чекали на своє виконання понад 190 років, додали у команді фестивалю.

08.08.2017