Директор бронетанкового заводу повернувся на роботу.

 

Директор Львівського бронетанкового заводу Роман Тимків повернувся до виконання своїх обов’язків.

 

Про це він заявив під час прес-конференції у Львові, інформує ZIK.

 

Напередодні на користь Тимківа внесли 2 млн грн грошової застави, визначеної судом.

 

"Наказу від Укроборонпрому про моє відсторонення від посади немає. Я не відсторонений", – заявив Тимків. З його слів, був лише наказ про те, що його обов’язки тимчасово виконує Олександр Гофнар, доки Тимків не повернеться із СІЗО.

 

Директор бронетанкового заводу не стверджував, що на заводі все бездоганно. "Я не сказав, що на заводі нема жодного порушення. Один двигун не працював, був бракованим, три двигуни не відповідали сертифікації", – перелічив Тимків.

 

Нагадаємо, на Львівському бронетанковому заводі 14 липня детективи Національного антикорупційного бюро України затримали низку посадових осіб Збройних сил України та заводу за підозрою у привласненні та розтраті майна.

 

Солом’янський суд Києва 14 липня пізно увечері обрав запобіжний захід для трьох із п’яти затриманих посадовців Збройних сил України та ДП "Львівський бронетанковий завод".

 

15 липня суд посадив Романа Тимківа під арешт з можливістю внесення 2 млн грн застави.

 

Керівництво ДК "Укроборонпром" повідомило про відсторонення Тимківа від виконання обов’язків директора бронетанкового заводу на час проведення розслідування Національним антикорупційним бюро України.

 

19.07.2017