Єдиний підозрюваний у справі про масштабну фальсифікацію ліків – помер.

 

У вересні минулого року на території ферми в Тлумацькому районі правоохоронці викрили підпільний цех з виготовлення фальсифікованих ліків відомих брендів, а також нарколабораторію. У справі досі немає підозрюваних, а єдина людина, яку могли притягнути до відповідальності, померла, розповів прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк, передає Місто.

 

Розслідування у справі досі триває. Єдиний підозрюваний помер минулого року не від насильницької смерті, зазначив прокурор. Інше коло осіб поки що встановлюють. Наразі з’ясували, що ліки – з терміном 2003-2008 років, тому є припущення, що збували їх саме в цей період.

 

Як повідомляв Z, у вересні минулого року з підпільної ферми вивезли близько 20 тонн підроблених медикаментів і речовин, з яких їх виготовляли, а також лікарських упаковок, інструкцій, голограм. Вилучили й відповідне обладнання.

 

Серед знайдених ліків були такі популярні препарати, як «Циприкол» «Амізон», «Ротокол», «Кратал», «Cipro Floxacin», «Наотролін», «Бімитол», «Gripex Noc» та навіть «Вазелін».

18.07.2017