У Всеукраїнській прощі взяли участь близько 20 тис. вірян.

 

Близько 20 тис. вірян у Страдчі взяли участь в Архієрейській Божественній Літургії, яку очолив Архієпископ і митрополит Львівський Ігор у співслужінні з владикою Володимиром (Ґруцою), єпископом-помічником Львівським, владикою Михайлом (Колтуном), єпархом Сокальсько-Жовківським, та єпископом Нілом (Лущаком), єпископом-помічником Мукачівської єпархії ГКЦ, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

 

«Сьогодні ми зібралися на молитовну прощу, аби виявити Богу свою вдячність, висловити Йому нашу довіру та просити Його про мир в Україні та всьому світі, молити про прощення гріхів, принести на Його престол наші наміри. Господь – могутній справедливий і Він вислуховує мільйони благань свого люду і готовий давати ще більше. Ми просимо багато, а Бог дає нам ще більше. Ми молимо Його про прощення гріхів, а Він завжди готовий прощати нам більше. Приступаймо до Господа із великим довір’ям, відкидаючи всякий сумнів, а Він рясно виллє на нас дар прощення, освячення і спасіння», скзав під час проповіді Митрополит Ігор.

 

Він додав, що Господньому провидінню цілковито віддалися о. Микола Конрад та дяк Володимир Прийма – блаженні страдчанські мученики, які несли духовну поміч хворій жінці, несли їй прощення гріхів в ім’я Боже.

 

«Просімо Святого Духа, щоб допоміг нам ставити Божу волю на перше місце», – закликав вірних Митрополит Ігор.

28.06.2017