У вересні відбудеться TEDxIvanoFrankivsk.

 

В Івано-Франківську анонсували проведення наприкінці вересня TEDxIvanoFrankivsk, передає ГК.

 

Захід відбудеться 30 вересня в «Арена-центрі». Цьогорічною темою конференції обрано «Power of mind» – силу розуму.

 

«Це має бути новий поштовх, нова річ, якої ще не бачили в Івано-Франківську. Ми хочемо показати гостям людей, які своїм розумом та своєю працею досягли успіхів і закарбувалися в історії. Конференція пройде на найвищому рівні», – розповів Михайло Джогола, проектний менеджер конференції.

 

Спікерами будуть Іван Малкович, поет і видавець, Алан Янг, екс-голова Powers Young та волонтер Корпусу Миру, а також Ярема Стецик – митець і музикант. Наразі організатори чекають на відповіді Бориса Гудзяка і Уляни Супрун, тривають перемовини з дослідником із NASA. Квитки коштуватимуть 200 грн, у день заходу – 500 грн.

 

«Минулого року у нас були випадки шахрайства – по одному квитку заходило двоє людей. Тож практику паперових квитків ми припинили, будуть електронні. Всього буде 660 квитків – минулого разу було 400, і всі продали ще за кілька днів до початку», – додав Олег Регуш, координатор технічної частини.

 

TED – приватний американський фонд, що проводить щорічні конференції, на яких виступають відомі й талановиті люди. А TEDx – заходи, котрі організовують ентузіасти по ліцензії TED у різних куточках світу.

21.06.2017