TEDxIvanoFrankivsk розкриє "Іншу сторону" відомих спікерів.

 

 

В Україні TEDxIvanoFrankivsk стане цього року 106-и за рахунком, а у світі вже провели 29 367 конференцій. Загалом чи не щотижня в усьому світі на конференціях TED розповідають про нові технології, відкриття, лайфхаки, дослідження, корисні моделі виробництва та бізнесу та просто корисні історії.

 

Франківські організатори цього року обрали незвичну концепцію й визначили тему "Other Side/Інша сторона".

 

"Цього року ми обрали трохи рок-н-рольну тему і вирішили змінити концепцію як для себе, так і для гостей, — розповів проектний менеджер TEDxIvanoFrankivsk Михайло Джогола. — Ми будемо розказувати про цікаві ідеї, досягнення та людей під іншим кутом, якого люди зі сторони не бачать".

 

Таким чином спікери будуть мотивувати гостей конференції до власного розвитку — вважають організатори.

 

 

Ліцензіатка TEDxIvanoFrankivsk Христина Вінтонів розповіла, що тему спікери інтерпретуватимуть у двох напрямах: у центрі людина або напрям чи вид діяльності.

 

Тему розкриватимуть 10–12 спікерів, імена яких організатори обіцяють розкривати поступово. Сьогодні оголосили першу трійку:

відома українська письменниця і сценаристка Катерина Бабкіна;

доктор філософії, доцент кафедри економіки Школи менеджменту Везерхед при Університеті Кейс Вестерн Резерв (США) Роман Шеремета;

керівник ІТ-компанії Lotatech Андрій Черніков.

 

Новинкою стало те, що одного-двох спікерів на конференцію оберуть серед охочих виступити. Для цього потрібно заповнити анкету до 15 квітня.

 

"Є два тижні для того, щоб люди, які вважають, що їм є чим поділитися, які хочуть виступити на TEDx, могли подати заявку", — зазначив Михайло Джогола. 

 

Для Андрія Чернікова участь у TEDxIvanoFrankivsk стала викликом та власним внутрішнім досягненням. На конференції він розповість про енергію та обіцяє показати іншу точку зору на саморозвиток.

 

Технічний координатор TEDxIvanoFrankivsk Олег Регуш розповів, що квитки можна придбати від 5 квітня.

 

Конференція відбудеться 15 червня в Університеті Короля Данила (вул. Коновальця, 35, Івано-Франківськ).

 

 

ДЛЯ ДОВІДКИ

 

TEDx – щорічні конференції, які проходять по всьому світу і присвячені “ідеям, які варті поширення”. В Україні перша конференція пройшла 2009 року. Франківськ перейняв естафету в 2013-му.

 

Фото Юрія Паливоди

05.04.2019