Гройсман розповів, як він «не публічно допомагав вивозити сміття» зі Львова.

 

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання Кабінету Міністрів сьогодні, 21 червня, звернувся до мешканців Львова і запевнив, що сам на сам з цією проблемою їх ніхто не залишить, передає телеканал 24.

 

Володимир Гройсман розповів, що він весь рік на посаді прем’єр-міністра завжди і часто непублічно допомагав Львову вивозити сміття.

 

«Я розумію, що це наше спільне питання – наведення ладу на вулицях прекрасного міста Львова. Розумію, що можуть бути різні загрози, в тому числі й такі, що стосуються екології», – зазначив керівник уряду.

 

Він додав, що не хоче, аби його втягували в «політичні ігри на фоні львівського сміття».

 

«Політичні баталії будуть тоді, коли будуть політичні вибори. Зараз ми маємо забезпечити спокійне життя для українських громадян, і львів’ян в тому числі», – сказав Володимир Гройсман.

 

Як повідомляв Z, глава уряду відправив до Львова спеціальну групу екологів та працівників ДСНС на чолі з віце-прем’єром Геннадієм Зубком для вирішення сміттєвого питання.

 

«Будемо допомагати всім, чим зможемо, щоби разом з вами навести лад у місті», – заявив прем’єр-міністр.

 

Сьогодні Львівська міська рада у відповідь на звинувачення у бездіяльності опублікувала відскановані відмови органів місцевого самоврядування на свої звернення про допомогу в захороненні ТПВ.

21.06.2017