«Буковель» продадуть з аукціону.

 

СЕТАМ перемогла в конкурсі й очікує на підписання договору з ПриватБанком про реалізацію майна установи, розповів гендиректор СЕТАМ Віктор Вишньов, передає НВ.

 

«Ми брали участь у конкурсі електронних майданчиків, які будуть займатися реалізацією майна банку, перемогли, і зараз очікуємо на підписання договору. Це перший банк з такими об'ємами активів. Там буде близько 2 тис. об'єктів до реалізації», – розповів він.

 

Серед іншого буде і гірськолижний курорт Буковель, що розташований на Івано-Франківщині.

 

Щодо ціни, за якою продадуть об’єкт, Віктор Вишньов каже, що всією інформацією володіє лише банк.

 

«Як тільки ми отримаємо заявки від них, тоді вже будемо знати. Але система дозволяє дуже багато нулів забити у ціну. Є стандарти міжнародної оцінки подібних об'єктів. Є певні нормативи, за якими оцінюється готельний бізнес, туристичний бізнес. Але ми до процесу оцінки не залучені. Банк буде наймати фахових оцінщиків. Але тут рахунок буде на мільярди гривень», – сказав він.

 

Також з колишнього майна ПриватБанку на продаж виставлять тренувальну базу та стадіон «Дніпро», декілька великих бізнес-центрів, зокрема у Дніпрі, й інші активи – від квартир, офісів, відділень банку і до крупних інфраструктурних об'єктів.

20.06.2017