Депутати з другої спроби вирішуватимуть питання про прийом львівського сміття.

 

Мер Львова Андрій Садовий сьогодні, 20 червня, виїхав до Миколаєва на Львівщині, щоби зустрітись із міським головою Андрієм Щебелем та депутатами фракції «Самопоміч», передає Zaxid.net.

 

Під час учорашньої сесії Миколаївської міськради депутати провалили розгляд питання про прийом львівського сміття. Сесія розглядала можливість приймання на місцевий полігон 40 тонн відходів – для позитивного рішення забракло лише одного голосу. Як виявилось, усі троє депутатів фракції «Об’єднання "Самопоміч"» не проголосували за це рішення – депутатка Ірина Кобрин утрималася від голосування; Богдан Ткач не прийшов на сесію; Володимир Климюк вийшов із сесійної зали перед голосуванням.

 

Повторне голосування за надання згоди на прийом ТПВ зі Львова у Миколаївській міськраді відбудеться завтра, 21 червня.

 

Депутатка Львівської облради від «Самопомочі» Парасковія Дворянин заявила, що депутати фракції не голосували за прийом сміття зі Львова через неточності у проекті ухвали, узагальнення та відсутність дати, до якої Миколаїв погоджується приймати ТПВ на свій полігон.

 

«Депутати нашої фракції у Миколаєві – і не тільки у Миколаєві, а у всіх містах і районах – завжди дуже ретельно вичитують проекти рішень, які пропонується на розгляд сесій. У цій ухвалі, яка була запропонована до розгляду учора, є кілька дрібних огріхів, які викликають запитання. Подекуди немає чіткості у формулюванні певних пунктів. Депутати сьогодні показали нам ці неточності, і я з ними погодилась, що їх треба виправити», – пояснила Парасковія Дворянин.

 

Вона додала, що до завтрашньої сесії всі неточності із проекту ухвали будуть прибрані і вона буде успішно проголосована.

20.06.2017