Учасників АТО запрошують до участі у «Школі правової грамотності».

 

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій оголошує набір на третій модуль проекту «Школа правової грамотності» для учасників АТО та членів їх сімей, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Зустріч відбудеться 12 червня о 15 год. у приміщенні центру за адресою вул. Пекарська, 41.

 

Участь у проекті безкоштовна, але необхідно попередньо зареєструватись.

 

Тема третього модуля – «Організація та адміністрування бізнесу». На заняттях ітиметься про форми підприємництва та системи оподаткування, реєстрацію приватного підприємництва, організаційні правочини початку діяльності, первинні документи й облік у підприємництві, трудові відносини в підприємництві, звітність та аналіз фінансових результатів, фінанси в підприємництві та їх оборот, правову відповідальність у підприємництві.

 

Тренер – виконавчий директор ПП Західно-Українська аудиторська компанія Петро Гупало. Має досвід участі у проектах «Лідерство в бізнесі» (США), триденні тренінги в нюансах бізнесу – щорічно з 2004-го по 2011 рр., підготовці проектів Податкового кодексу України. Проводив курс основ підприємництва для старшокласників під егідою МБФ «Україна 3000», курс «Практичне застосування норм Податкового кодексу України» (організатор – аудиторська компанія); індивідуальні практичні тренінги для іноземних підприємців, що планують організовувати бізнес в Україні – «Організація та адміністрування бізнесу в Україні». З вересня 2016 р. – тренер напрямку «Фінансово-економічна грамотність – запорука особистого успіху» у проекті «Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо-переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас-Львів».

05.06.2017