Містяни оцінюють роботу поліції на «трійку».

 

Львівські правоохоронні органи отримали одні з найвищих оцінок від містян – такі дані щомісячного соціологічного дослідження у рамках проекту «Міський омнібус» від ActiveGroup.

 

Під час опитування мешканцям Львова, Дніпра, Києва, Харкова та Одеси пропонували оцінити роботу правоохоронних органів у їхніх містах за 5-бальною шкалою, в якій 1 – мінімальна оцінка, а 5 – максимальна.

 

Львів’яни поставили своїм правоохоронцям 2,8 бала. У Дніпрі поліція отримала 3,3 бала, одеські правоохоронні органи також мають 2,8 бала. Четвертими і п’ятими виявились, також із невеликою різницею, правоохоронці Харкова (2,6 бала) та Києва (2,6 бала).

 

Із приходом весни середня оцінка правоохоронних служб чотирьох із п’яти досліджуваних міст (окрім Львова) почала досить стрімко зростати.

 

Мешканці міст відносно однаково ставлять оцінки правоохоронцям, без певної особливої вікової тенденії. Наприклад, на «трійку» правоохоронні служби оцінили усі п’ять вікових категорій у межах коридору від 30,3% до 32,2%.

 

Дослідження проводять щомісяця у рамках проекту «Міський омнібус». У кожному місті щомісяця опитано не менш як 1660 респондентів. Похибка за довірчої імовірності 0,95 не перевищує 2,5%.

22.05.2017