Андрій Садовий вважає, що прокуратура причетна до крадіжок комунального майна.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію щодо виявлених фактів крадіжок комунального майна міста. Він сказав, що в таких крадіжках є чітка система, яка не може працювати без покривання органів прокуратури, повідомили у прес-службі ЛМР.

 

«Надіюся, що органи правопорядку, прокуратура, суди будуть приймати рішення виключно в інтересах громади міста Львова. Тому що я вбачаю у спробі крадіжок майна чітку систему, і вона не може відбуватися без покривання органів прокуратури, бо, напевно, там є хтось нечесний, і це треба виявити. А наше завдання – депутатів, виконавчих органів влади – бути разом і максимально сприяти, тому що ми не маємо права проводити слідчі дії. Ми можемо тільки виявляти факти і про це наголошувати.

 

Наразі прокуратура активно працює в тій частині. Органи правопорядку, поліція працюють, і ми хочемо, щоб вони швидше це робили. Ми б хотіли, щоб на кожне приміщення чітко був накладений арешт, тому що були випадки, коли суди накладали арешти, а потім знімали ті арешти. Прокуратура в цьому питанні займає активну позицію, і це майно має бути у власності громади. Тому що жодного метра ми нікому вкрасти не дамо. Такі випадки вже бували в минулі роки, але ми зберегли все наше майно», – зазначив Андрій Садовий.

 

Як повідомляв Z, з комунальної власності міста у приватні руки потрапили кількадесят приміщень, переважно у центральній частині міста.

18.05.2017