Альфа-Банк відмовляється від спонсорування Alfa Jazz Fest.

 

Альфа-Банк Україна прийняв пропозицію організаційного комітету міжнародного джазового фестивалю Alfa Jazz Fest про проведення ребрендингу фестивалю, інформує прес-служба фінустанови.

 

З 2018 року Альфа-Банк Україна не буде титульним спонсором проекту, а фестиваль змінить назву з Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest.

 

Ініціатива банку за сім років дозволила створити музичний фестиваль міжнародного рівня. Фестиваль виріс, зміцнів і готовий до самостійного життя, вважає його головний спонсор.

 

«Наразі ми проходимо період інтеграції Альфа-Банку Україна й Укрсоцбанку і не знаємо достеменно, з яким єдиним брендом будемо працювати через кілька років. Яку з назв ми виберемо – Альфа-Банк, Укрсоцбанк або третій варіант – поки не вирішено. На думку організаційного комітету фестивалю, ребрендинг відкриє можливості для реалізації повного потенціалу фестивалю. Ми підтримуємо фестиваль у прагненні стати самостійним, бажаємо успіхів і будемо стежити за його розвитком»,прокоментував Іван Світек, генеральний менеджер Альфа-Банку Україна.

15.05.2017