На проспекті Свободи облаштують фан-зону для перегляду «Євробачення».

 

У Львові затвердили проект фан-зони для трансляції пісенного конкурсу «Євробачення» на проспекті Свободи, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Фан-зона розташовуватиметься на проспекті Свободи: від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Крушельницької до пам’ятника Шевченку в період з 6-го до 13-го травня.

 

«Встановлять спеціальну екранну конструкцію на проспекті Свободи біля Оперного театру, на якій транслюватиметься півфінали та фінал пісенного конкурсу. Також трансляції проводитимуть з грін-румів артистів, показуватимуть щоденник "Євробачення" й інші супроводжуючі події. Організатори планують, окрім трансляції з Києва, зробити ще й окрему програму, щоби львів’яни та гості нашого міста, які відвідають фан-зону, не лише мали можливість спостерігати за тим, що відбуватиметься в Києві, а й мали певну додаткову атракцію. Додам, що фан-зона буде комбінована з ярмарком», – зазначив Михайло Мороз, виконувач обов’язків начальника управління культури ЛМР.

 

6-го, 7-го, 8-го травня фан-зона пацюватиме з 13-ї до 22 год., 9-го, 11-го травня (у дні півфіналів) – з 13-ї до півночі, а 13-го травня (фінал) – з 13-ї до 01:30.

 

«Ми розраховуємо, що фан-зону відвідуватимуть щодня не менше, ніж 7–8 тис. осіб. Будуть облаштовані посадкові місця, де близько 500 місць буде у лаунж-зоні з еко-меблями. Ми підсилюємо патрулі та приватну охорону, яка працює на ярмарку. Будуть встановлені додаткові пости на вхідних групах. Вхід є безкоштовним, територія фан-зони не обмежена жодними турнікетами, але на центральних входах будуть стояти охоронці, які перевірятимуть відвідувачів на наявність заборонених речей», – додала Ольга Гренюх, організатор фан-зони.

03.05.2017