Музеї міста з’явились у мобільному додатку Guides4Arts.

 

Львівський зоологічний музей з-поміж інших музеїв міста долучився до проекту Guides4Arts, що є мапою музеїв у мобільному, пише Твоє місто.

 

«Цей додаток має полегшити сприйняття інформації про музей, а також допомогти знайти його розташування. У додатку вже є 12 фотографій музею, а також можна прочитати про наші експонати, провести собі екскурсію самостійно», – розповів завідувач музею Ігор Шидловський. 

 

Профіль Зоологічного музею викладений двома мовами: українською й англійською. В перспективі планують заповнити інформацію вісьмома доступними у додатку мовами. Працівники музею отримали доступ до адміністрування свого профілю і тепер самостійно наповнюють інформацію про свої експонати.

 

Музейний додаток Guides4Art створили польські розробники. Протягом року музей може безкоштовно його використовувати, повідомив Ігор Шидловський, на умовах популяризації застосунку серед колег. Завантажити додаток можна у Play Market для системи Android, а над версією для iOS триває робота.

 

Як вказано на сайті проекту, він охоплює чотири країни та понад 1400 музеїв. Додаток визначає ваше місце розташування та показує шлях до найближчих музеїв. 

 

Із львівських визначних місць, крім Зоологічного музею ЛНУ, на мапі вже представлені музей «Тюрма на Лонцького», Національний музей ім. Андрея Шептицького, Музей-Арсенал, музей-аптека «Під чорним орлом», Музей пивоваріння,  музей «Личаківський цвинтар», музей народознавства «Шевченківський гай».

01.05.2017