Депутата облради зупинили за кермування автівкою в нетверезому стані.

 

У ніч на 27 квітня на трасі Львів – Рава-Руська патрульні зупинили автомобіль депутата Львівської обласної ради. Водій – Роман Демчина – був у стані алкогольного сп'яніння, інформує Zaxid.net з посиланням на прес-службу патрульної поліції Львова.

 

«Патрульні помітили автомобіль Toyota Land Cruiser, водій якого при зміні напрямку руху не скористався показником повороту. Поспілкувавшись із водієм, патрульні запідозрили, що він у стані алкогольного сп'яніння», – ідеться в повідомленні.

 

Чоловіка відвезли у Жовківську районну лікарню, аби перевірити його стан. Лікарка, яка спочатку відмовлялася проводити перевірку, пізніше сказала, що він тверезий. У патрульних це викликало підозру, тому вони запропонували водієві поїхати в інший медзаклад. Спочатку він погодився, а потім поскаржився на погане самопочуття і почав нецензурно лаятися і сперечатися з патрульними.

 

«Водій таки здав кров, а лікарка дала патрульним ще один висновок з тією ж годиною та порядковим номером, як і на попередньому заключенні, де зазначила, що водій перебуває в стані алкогольного сп‘яніння», – йдеться у повідомленні патрульних.

 

Свій вчинок лікарка пояснила тим, що боялася втратити роботу. На водія складуть протокол за кермування у нетверезому стані.

 

«В мене просто цукровий діабет. Розумієте, що це таке, коли цукор піднявся, як людина виглядає. Я здав кров, я здав все. Я як законослухняний громадянин поступив. То не я погрожував поліцейським. Там купа людей була, до яких вони хамили», – пояснив Роман Демчина.

27.04.2017