Містян кличуть на обговорення реформ за участі Уляни Супрун.

 

Представники місцевої влади, ОТГ, медичної спільноти, громадських організацій та Міністерства охорони здоров’я 24 квітня у приміщенні міськради Львова зберуться для публічного обговорення затребуваних реформ і першочергових змін у регіоні та Україні. У заході візьме участь в.о. міністра охорони здоров’я  Уляна Супрун, інформує ЛП.

 

Захід відбудеться у рамках всеукраїнського туру «ЗміниТИ: взаємодія заради змін».

 

«Разом із представниками місцевої влади, об’єднаних територіальних громад, професійних медичних спільнот, громадськими активістами, журналістами, місцевими підприємцями та студентами обговоримо, що мають зробити громади та місцева влада для впровадження реформи системи охорони здоров’я? Які виборчі правила дозволять запустити зміну політичних еліт в країні? Як платники податків можуть контролювати, на що витрачаються їхні гроші? За яких умов влада почує позиції та вимоги громадян і як вплинути на прийняття рішень?» – розповіли організтори.

 

Участь в обговоренні візьмуть в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун; голова і співзасновник Центру UA, екс-віце-прем’єр-міністр із питань європейської інтеграції Олег Рибачук; лідер напрямку «Контроль публічних фінансів» Центру UА Андрій Андрушків; експерт з медичної реформи Реанімаційного пакету реформ Олександр Ябчанка; координатор Громадського руху «ЧЕСНО» Микола Виговський.

 

«Прийди висловити свою позицію та дізнатися, що і як ти можеш змінити у своїй країні та громаді!» – закликають ініціатори обговорень.

 

Для участі потрібно зареєструватися тут.

20.04.2017