Патрульні оштрафували посадовців за неналежний стан доріг.

 

Відділ безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у місті Львові вже виніс дві постанови щодо відповідальних за погані дороги, інформує прес-служба патрульної поліції.

 

Так, постанови за ч.1 ст.140 (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць та невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху при виникненні умов, які загрожують безпеці руху, або неприйняття своєчасних заходів до відновлення безпечних умов для руху) отримали: Пустомитівська ДЕД за автодорогу Львів–Шегині та Винниківська міська рада. Штраф накладений на посадових осіб у розмірі 60-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 1020 грн.

 

Оштрафованих посадовців, додали у поліції, побільшає. Усім уповноваженим особам, які відповідають за свої ділянки доріг, надіслали вимоги щодо усунення недоліків, котрі виявили під час позапланового обстеження. Якщо недоліки не усунуть, їх притягнуть до відповідальності за ст. 188-28 КУпАП (невиконання законних вимог поліцейського).

 

Патрульні перевірили дороги шести районів Львова, смт Рудно, Брюхович, м. Винники та 503 кілометри доріг державного значення.

 

З 28 квітня інспектори відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у м. Львові починають планову перевірку доріг, під час якої встановлять, чи виконали посадові особи вимоги з усунення недоліків, які їм надіслали раніше інспектори.

19.04.2017