Бистрицький складає повноваження директора фонду "Відродження".

 

Євген Бистрицький анонсував свій відхід із посади виконавчого директора Міжнародний фонду "Відродження".

 

"Час роздавати і час збирати себе", – прокоментував Бистрицький на своїй сторінці у Facebook.

 

На офіційній сторінці фонду опубліковано оголошення про відбір кваліфікованих кандидатів на посаду виконавчого директора.

 

"Ми шукаємо кандидата/кандидатку, який/яка розуміє і підтримує права людини, глибоко знає громадянське суспільство України та політичний контекст. Він/вона віддано захищатиме цінності й принципи відкритого суспільства і сприятиме недискримінаційному, шанобливому і справедливому ставленню до всіх як всередині, так і поза фондом. Доброчесність, професіоналізм та внутрішня опора на найвищі моральні стандарти та довіру є необхідними складовими цієї роботи як на рівні особистих взаємовідносин, так і на рівні інституційного врядування", – йдеться у оголошенні.

 

Кінцева дата подачі документів – 15 травня 2017 року. Початок роботи – осінь 2017 року.

 

Євген Бистрицький очолює фонд "Відродження" з 1998 року.

 

Міжнародний фонд "Відродження" є частиною глобальної мережі Фундацій відкритого суспільства. Фонд заснували Джордж Сорос та група українських інтелектуалів у 1990 році. МФВ – найбільша і найстарша благодійна фундація в Україні. Місія МФВ – сприяти розвитку відкритого, плюралістичного суспільства в Україні на основі демократичних цінностей, через підтримку значимих громадських ініціатив. МФВ надає фінансову й експертну підтримку організаціям громадянського суспільства України, які працюють задля покращення якості публічної політики, протидії корупції, запобігання згортанню демократичних реформ, захисту прав вразливих груп населення, покращення рівня громадського здоров'я та сприяння доступу до правосуддя.

 

11.04.2017