В Інгушетії вбито ще двох російських поліціянтів.

 

Інцидент стався в місті Малгобек, що на півночі кавказької автономної республіки.

 

 

Як повідомляє російське інформаційне агентство «Интерфакс» з покликом на джерело в правоохоронних органах РФ, збройна сутичка сталася в ніч на суботу, 8 квітня, біля центрального ринку міста.

 

Нападники вели вогонь із двох боків з автоматичної зброї. На даний момент район події оточено. Проводять оперативні заходи.

 

«Під час патрулювання по екіпажу УДІБДР (Управління державної інспекції безпеки дорожнього руху, – Z) було відкрито вогонь. У результаті двоє співробітників отримали смертельні поранення і померли», – сказав співрозмовник аґентства.

 

Один поранений поліціянт помер на місці, другий – вже в Малгобекському районному шпиталі – повідомили в МВС Республіки Інгушетія.

 

Нагадаємо, що лише кілька днів тому серія нападів на російських силовиків сталася в Астрахані. У ніч проти 6 квітня зловмисники напали на росгвардійців, відібрали у них зброю і втекли. Двома днями раніше – у ніч на 4 квітня – група чоловіків розстріляла двох співробітників поліції, котрі приїхали на оформлення дорожньо-транспортної пригоди.

 

08.04.2017