Усі послуги міськради відтепер можна замовити онлайн.

 

Відтепер в особистому кабінеті мешканця львів’яни зможуть користуватися всіма 158-ма адміністративними послугами, що надає Львівська міська рада, інформує 0352.ua.

 

Окрім послуг, розробники оновили інтерфейс і додали нові розділи. Так, користувачі сайту можуть надсилати скарги та пропозиції, скориставшись кнопкою «Зворотній зв’язок». На ресурсі також з’явився розділ, де кожний охочий може переглянути структуру міської влади, ознайомитись із інформацією про конкретного чиновника та записатися до нього на прийом. Розробники додали блок статистики. Там користувачі можуть переглянути кількість запитів на ту чи іншу послугу.

 

«Ми доволі давно не оновлювали проект. Переосмислили дизайн – зробили його більш комфортним для використання, додали структуру міської ради. І, що не менш важливо, – відтепер абсолютно всі адміністративні послуги, які надає ЛМР, можна замовити онлайн. Це економить час як львів’янам, так і працівникам», – розповідає начальник управління інформаційних технологій ЛМР Іван Коржов.

 

У планах – інтегрування особистого кабінету мешканця Львова із державними послугами, які вже можна замовити на сайті Міністерства соціальної політики України, зокрема оформлення допомоги при народженні дитини та отримання субсидії. Для підприємців планують додати все, що пов’язане із реєстрацією та зміною КВЕДів.

 

 «Особистий кабінет мешканця» запрацював у червні 2015 року. Цей проект дав доступ львів’янам до адміністративних послуг та електронних сервісів міста. Над втіленням проекту працюють МБФ «Відродження» та компанія «Інфопульс Україна».

04.04.2017