Прикордонна служба оголосила конкурс для роботи в загоні «Краковець».

 

Розпочинається черговий етап набору до реформованих органів і підрозділів Державної прикордонної служби в рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону», який здійснюється на конкурсній основі, повідомили в прес-службі ДПСУ.

 

Відбір відбуватиметься на базі прикордонних підрозділів, персонал яких нестиме службу в аеропорту «Бориспіль», залізничній станції «Київ-пасажирський» та пункті пропуску «Краковець» на кордоні з Польщею.

 

«Ми пропонуємо: гідний рівень грошового забезпечення – близько 9 тис. грн в місяць, соціальне забезпечення згідно з чинним законодавством, гарантований соціальний захист для військовослужбовців і членів їх сімей, якісне медичне обслуговування, професійну підготовку за міжнародними стандартами, престижну стабільну роботу, перспективу кар’єрного зростання, нову уніформу», – зазначають у ДПСУ.

 

Відбір проводять серед військовослужбовців ДПС України – на посади осіб сержантського ц офіцерського складу, а також серед громадян України призовного віку, які мають вищу, професійно-технічну або повну загальну середню освіту, військовозобов’язаних та жінок із відповідною освітою віком від 18-ти до 40 років – на посади сержантського складу. Цивільне населення запрошують на посади інспектора прикордонної служби, дозиметриста, перекладача, фельдшера, водія, кухаря та механіка відділення зв’язку.

 

Претенденти мають володіти українською й англійською мовами, а також психологічно та фізично бути придатними до військової служби.

 

У загін «Краковець» мають набрати 254 особ, із них чверть – військовослужбовці ДПС, решта – нові кадри. Нові прикордонники мають стати до служби вже у вересні.

 

Анкети кандидати можуть подавати на сайті. Претендентів перевірять на детекторі брехні, а найкращих допустять до тестування.

29.03.2017