Через ями на дорогах області покарали 20-х чиновників.

 

За результатами обстеження вулично-дорожньої мережі Львівщини до відповідальності притягнуто 20 посадовців, повідомили в управлінні превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 

«У період з 2 по 21 березня працівники поліції оглянули понад 500 кілометрів доріг державного значення та більше 700 кілометрів вулиць у містах області.

 

За підсумками обстеження видано 128 приписів та вимог щодо усунення виявлених недоліків, які власники вулично-дорожньої мережі повинні усунути вже найближчим часом. Окрім цього, 20 посадовців дорожніх та комунальних організацій притягнуто до адміністративної відповідальності», – ідеться у повідомленні.

 

З початку року в області вже зафіксовано дев’ять автопригод, що сталися через неналежне утримання вулично-дорожньої мережі. В усіх цих випадках працівники поліції склали адміністративні протоколи на посадовців за ч. 4 ст. 140 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а матеріали скеровано до суду, додали в ГУ Нацполіції.

24.03.2017