Депутати напряму працюватимуть з ОДА для вирішення сміттєвого питання.

 

Депутати Львівської міської ради, експерти та громадські активісти під час сьогоднішньої сесії ЛМР заявили, що об’єднуються, аби напряму контактувати з ЛОДА у пошуку нової ділянки й організації вивезення сміття зі Львова, повідомив керівник фракції БПП у Львівській міськраді Петро Адамик на своїй сторінці у мережі Facebook.

 

«Очевидно для всіх, що проблема зайшла надто далеко, тому ми як депутати мусимо, по суті, взяти на себе виконання обов’язків чиновників Львівської міської ради. Мусимо констатувати, що до сьогодні ті, в прямих обов’язках кого було вирішення цього питання, не справились з цим», – зазначив Петро Адамик.

 

«Буде створено спільну робочу групу з депутатів Львівської міської ради, експертів, громадських активістів, які напряму спілкуватимуться, в тому числі і з посадовцями Львівської облдержадміністрації, для того, щоб вирішити проблеми і пошуку нової ділянки, і погодження з місцевими громадами, і всіх інших моментів, пов’язаних з транспортуванням, переробкою та утилізацією львівського сміття», – додав депутат.

 

Тим часом депутат Юрій Кужелюк запропонував внести зміни у структуру міської ради та створити окрему посаду щодо розв’язання проблеми зі сміттям, оскільки, з його слів, керівник департаменту житлового господарства й інфраструктури Сергій Бабак у нинішній ситуації фізично не може впоратися з усіма покладеними на нього обов’язками, інформує ЗіК.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що планує на наступну сесію винести зміни до структури апарату міської ради та її виконавчих органів.

 

«Потрібно скоригувати структуру та підсилити цей блок. Будемо брати сміливих людей», – зазначив Андрій Садовий.

23.03.2017