На ЗНО зареєструвалося 223 тис. осіб.

 

Згідно з оперативними даними Українського центру оцінювання якості освіти, на ЗНО зареєструвалося понад 223 тис. осіб.

 

Як повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки, наразі триває доопрацювання регіональними центрами реєстраційних документів, отриманих у встановлені терміни (з 6 лютого до 17 березня), тож уточнені дані будуть оприлюднені згодом.

 

Учасники можуть внести зміни до своїх реєстраційних даних або усунути причини, що стали підставою для відмови в реєстрації, до 31 березня.

 

Особи, які отримали сертифікати, однак бажають внести зміни до персональних даних, можуть перереєструватися. Для цього їм слід внести зміни до реєстраційних даних за допомогою сервісу "Внести зміни", сформувати й оформити нову реєстраційну картку.

 

Повторно сформований комплект реєстраційних документів, а також отриманий раніше сертифікат слід передати до закладу освіти, у якому навчається випускник поточного навчального року, або самостійно надіслати до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти – якщо це випускник минулих років або учень (слухач, студент) професійно-технічного чи вищого навчального закладу.

 

У разі отримання рішення про відмову в реєстрації можна усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення. Для цього слід створити нову реєстраційну картку за допомогою сервісу "Зареєструватися" та сформувати новий комплект документів.

 

22.03.2017