Військові отримають від депутатів 11 млн грн.

 

Львівська обласна рада сьогодні, 21 березня, затвердила Програму сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, інформує ЗіК.

 

Обсяг фінансування програми становить 11 млн грн. Кошти підуть на матеріально-технічні потреби військових частин ЗСУ, Нацгвардії, прикордонників, що дислокуються на території Львівської області і беруть участь в АТО.

 

Передбачається закупівля автозапчастин, паливно-мастильних матеріалів, засобів зв’язку, ремонт приміщень тощо.

 

Також нині депутати затвердили обласну цільову програму профілактики та протидії злочинності «Безпечна Львівщина», пише Гал-Інфо.

 

Документ передбачав фінансування на суму 2 млн грн – по 1 млн для ГУ Нацполіції області та патрульній поліції. Проте голова бюджетної комісії Олег Домчак запропонував дати гроші лише управлінню Нацполіції.

 

Натомість заступник голови профільної комісії Юрій Голуб заявив, що 1 млн грн для патрульної поліції - це кошти на будматеріали для ремонту стаціонарних постів. Ідеться, за його словами, про дороги Львівщини і безпеку на них.

 

В результаті було вирішено, що депутати дадуть патрульний поліції гроші лише за умови співфінансування з інших місцевих бюджетів.

21.03.2017