Завтра відбудеться благочинний Галицький бал, на якому збиратимуть кошти для неповносправних дітей.

 

Завтра, 21 березня, у Львівському будинку вчених відбудеться Перший благочинний Галицький бал, що має на меті привернути увагу до діток з обмеженими можливостями та допомогти вирішити їх першочергові медичні потреби, інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.

 

Під час заходу буде організовано збір коштів для вихованців Навчально-реабілітаційного центру «Гармонія» у м. Борислав, у якому навчаться, живуть та лікуються 98 дітей з порушенням опорно-рухового аппарату.

 

За словами керівника реабілітаційного центру Наталії Тіщенко, виручені під час балу кошти спрямують на закупівлю апарата для мікрополяризації головного та спинного мозку, масажного костюму для плессотерапії, вихрових ванн для рук та ніг.

 

Як розповіли організатори, у мистецькій частині балу – презентація закладу; представлення фрагмента театру тіней «Картинка»; показ моделей для дітей та дорослих від творчої студії «DIVchA», де моделями будуть неповносправні діти; майстер-класи для гостей; показові виступи і майстер-класи з аргентинського танго від школи танго «Barrio de Palermo»; невеликий огляд новинок із світу автомобілів Club Tesla Ukraine. Музичний супровід забезпечить оркестр «Львівські фанфари».

 

Також під час балу запланували провести аукціон, під час якого розігруватимуть картини відомих львівських художників. Приготували для його учасників і спеціальний сюрприз.

 

Початок заходу о 19.00.

20.03.2017