Міський голова знову замінив керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий знову змінив керівника львівського Центру надання послуг учасникам бойових дій. Тепер обов’язки керівника Центру виконуватиме Василь Трущак, розповів голова міжфракційної групи з питань АТО в ЛМР Віталій Свінціцький, пише Гал-Інфо.

 

Кандидатуру нового керівника, за словами депутата, не погоджували на міжфракційній групі, депутатів про зміну ніхто не інформував.

 

«Ми спостерігаємо дивну тенденцію, адже на цій посаді чомусь керівники довго не затримуються. Насправді нам незрозумілі такі кулуарні одноособові призначення. Якщо пригадати передісторію, то просто дивує, чому такий потрібний для міста Центр став таким скандальним. Пригадуємо, що перший директор, о. Роман Лагіш, не був узгоджений з середовищем бійців, що призвело до масового невдоволення і, як результат, він не зміг приступити до виконання службових обов’язків. Друга керівниця працювала у статусі «в.о.» — і от вже й Оксана Рубай подала заяву на звільнення. Тепер ми бачимо третього», — сказав Віталій Свінціцький.

 

Він наголосив, що призначення відбулося ще 10 лютого, але Василь Трущак є невідомою для волонтерів та бійців людиною.

 

Своє обурення таким призначенням висловив і депутат Львівської міської ради, член міжфракційної групи з питань учасників АТО Любомир Босаневич, який також з’ясував, що новопризначений Василь Трущак є учасником бойових дій в Афганістані.

22.02.2017