Туристичний потенціал області презентують на міжнародній виставці у Вільнюсі.

 

Львівщина єдина з областей України презентуватиме туристичний потенціал на виставці у Литві, повідомила т.в.о. начальника управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака, інформує прес-служба ЛОДА.

 

Міжнародна туристична виставка «Адвентур 2017» відбудеться у Вільнюсі 20-22 січня.

 

«На виставці комплексно презентуватимемо туристичний потенціал області із акцентом на гірськолижні та бальнеологічні курорти. Таким чином намагаємось створювати позитивний імідж Львівщини як регіону із унікальними туристично-рекреаційними можливостями, а також сприяти розширенню географії туристичних потоків та стимулюванню інвестиційної привабливості області», – зазначила Наталя Табака.

 

За її словами, «Адвентур» є місцем зустрічі для міжнародного і місцевого туристичного бізнесу. Участь у виставці беруть представники національних та регіональних туристичних агентств, конференц-центрів, готелів, cпа-салонів, авіаліній, туроператорів, торгових асоціацій.

 

«Виставка дає можливість професіоналам у сфері туризму зустрітися із колегами, покупцями і постачальниками. Зокрема, обговорити під час конференцій такі теми як еко-туризм, оздоровчий та культурний туризм, пляжний відпочинок або відпочинок у місті, пакетні пропозиції або індивідуальні поїздки, а також переглянути презентації», – резюмувала Наталя Табака.

16.01.2017