Через негоду 20 населених пунктів знеструмлено.

 

Через несприятливі погодні умови на Львівщині без електропостачання залишилося 20 населених пунктів, повідомили у прес-центрі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

 

«З 15 на 16 січня внаслідок несприятливих погодних умов (невеликий мокрий сніг, обледеніння), через спрацювання автоматики захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 20 населених пунктів. До відновлення електропостачання населених пунктів залучені бригади обленерго», – ідеться в повідомленні.

 

Так, у Мостиському районі знеструмлено 5 будинків в селі Стоянці (ремонтні роботи почались зранку), у Яворівському – у 3-х будинках в селі Чернилява (електропостачання відновлено вночі), у Дрогобицькому без світла перебуває село Новий Кропивник. У цих населених пунктах електропостачання було припинено вчора ввечері.

 

Раніше 15 січня аварійні бригади РЕМ Городоцького, Жовківського, Мостиського, Сколівського та Яворівського районів відновлювали електропостачання абонентів, яке було припинено 14 січня. Це частково с. Дубаневичі, с. Градівка у Городоцькому районі, частково с. Нова Скварява у Жовківському, повністю – с. Малнівська Воля, с. Хоросниця, с. Мартини, с. Петики, частково – с. Малнів в Мостиському, частково с. Волосянка у Сколівському, повністю – с. Оселя, с. Мельники, с. Шутова, с. Сарни, с. Дернаки, с. Іваники, частково – с. Залужжя, с. Бунів у Яворівському районі.

 

Станом на зараз електропостачання відновлено.

 

Окрім того, у ПАТ «Львівобленерго» повідомили, що сьогодні, 16 січня, без електропостачання до 17 для безпечного проведення ремонтних робіт будуть 11 вулиць у Львові.

16.01.2017