Президент відрекомендував голову ОДА.

 

Президент України Петро Порошенко відрекомендував Максима Степанова на посаді голови Одеської обласної державної адміністрації.

 

Про це повідомляє аґенція УНІАН.

 

"Впевнений в тому, що на сьогоднішній день моє рішення про призначення людини, яка перемогла на конкурсі в якості голови обласної державної адміністрації Максима Степанова – це правильне рішення", – зазначив Порошенко під час відвідин Одеси. 

 

"Людина, яка має дві вищі освіти, людина, яка не нова на Одещині, має досвід роботи в якості першого заступника голови Одеської ОДА, людина яка налаштована тут працювати, а не їздити по закордонах, людина, яка налаштована брати на себе чіткі зобов’язання", – сказав президент про наступника Міхеїла Саакашвілі.

 

Кабінет міністрів України схвалив кандидатуру Степанова 21 грудня 2016 року за підсумками конкурсу, проведеного Комісією з питань вищого корпусу державної служби. До призначення чиновник працював на посаді директора держпідприємства "Поліграфічний комбінат «Україна» з виготовлення цінних паперів". У 2008-2010 роках був першим заступником голови Одеської ОДА.

 

12.01.2017