Мешканці 27 вулиць сьогодні будуть без газу.

 

Сьогодні, 12 січня, на 27 вулицях Тернополя будинки відключили від газопостачання через проведення аварійних робіт, інформує Тернопільміськгаз.

 

«З 10-ї години ранку через аварійні роботи припинено подачу газу у частині Тернополя. Також понижений тиск газу буде у середмісті обласного центру», – ідеться у повідомленні.

 

Усього ж до завершення аварійних робіт газ не надходитиме до мешканців 27 вулиць міста. Зокрема, це – Чехова, За Рудкою, Головацького, Гніздовського, пр. За Рудкою, Опільського, Гнатюка, Броварна, Білецька, Горбачевського, Новий Світ, Котляревського, Ясна, Рівна, Вагилевича, Нечая, Набережна бічна, пр.Броварний, Наливайка, Транспортна, Березова, Кармелюка, Вільхова, Новий Світ.

 

Серед установ та організацій, де припинено подачу газу – багатоповерхові адмінбудинки обласної податкової інспекції та облдержадміністрації.

 

Як повідомляв Z, учора, 11 січня, протягом дня без газу були кілька вулиць у середмісті Львова. Причина – розгеремтизація газогону. Через аварію 6 котелень припинили подачу тепла містянам. Надвечір газо- і теплопостачання в квартири відновили.

12.01.2017