Сьогодні, 26 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради, депутати проголосували за внесення змін до бюджету на 2016 рік, передбачивши кошти на премії працівникам комунальних підприємств, на відшкодування за перевезення пільговиків та на вивезення з міста сміття, інформує ЛП.

 

Так, згідно з ухвалою, на кожного працівника львівських комунальних підприємств виділено по 1626 грн.

 

Також депутати виділили кошти на зарплати медикам і освітянам.

 

За словами депутат Валерія Веремчука, окрім премії двірникам, ухвалою також виділяється 22 млн грн на вивіз сміття зі Львова.

 

«Ми виділяємо 22 млн у статусний капітал ЛКП «Львівспецкомунтранс», тобто на вивезення сміття. Це підприємство вже з’їло майже 100 млн грн. Тому хотілося б дізнатись, наскільки ця сума є адекватною? Коли ми дізнаємося конкретні дані про вивезення сміття зі Львова?», – зазначив він.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що на підприємстві проведуть аудиторськ перевірку, про результати якої відзвітують, інформує прес-служба ЛМР.

 

Також, пишуть Варіанти, львівські депутати виділили 1119,6 тис грн компенсації за пільговий проїзд автотранспортом та 2025,9 тис грн – електротранспортом.

 

Крім цього, пропонується спрямувати 54 700 тис грн до міського бюджету розвитку, з яких на благоустрій передбачено 4 642,3 тис грн, на культуру і мистецтво – 2 238,7 тис грн, інші програми і заходи – 546,1 тис грн.

26.12.2016