Савченко підтвердила зустріч із Захарченком і Плотницьким.

 

Народний депутат Надія Савченко підтвердила свою поїздку до Мінська, де відбулася її зустріч з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким.

 

Про це повідомляє аґенція УНІАН.

 

За її словами, зустріч "була спрямована на те, щоб посилити мінський формат і зробити його більш дієвим найближчим часом".

 

Савченко додала, що їздила у Мінськ без дипломатичного статусу. "Я з дипломатичним паспортом їжджу тільки в ті відрядження, куди мене відправляє Верховна Рада України. Я їздила з українським паспортом... Вони (поїздки) не таємні, вони робочі", – прокоментувала Савченко.

 

Також Надія підтвердила, що в зустрічі брала участь "російська сторона". "Я обіцяла людям, що вийду із в’язниці і буду говорити навіть з чортом. Так, я сиділа за столом переговорів із людьми, з якими ми стріляли одне в одного. Я в них чорта не побачила, бо якби я хотіла побачити в них чорта, то ми б ні про що не домовилися", – цитує Надію "Українська правда".

 

Савченко уточнила, що зустріч відбулася "у тристоронньому мінському форматі у присутності російської сторони і Захарченка та Плотницького від "ДНР" і "ЛНР".

 

13.12.2016